klaramartinsson

Alla inlägg under mars 2012

Av klara martinsson - 6 mars 2012 11:33

wie råkade radera hela inlägget men ligger på ett bord utan för filippas klassrum och väntar på henne me Linn så ska vi gå o äta sedan ska jag på läxhjälp o sådär :)

men vi hörs för dom kommer nu

Av klara martinsson - 5 mars 2012 19:31

Hej, tänkte berätta lite om Sveriges mest awesomaste bloggar ^^ . Tycker ni ska besöka de alla o lovar att du kommer vara helt fast!


Keela

Keela är en grym tjej! Den bästa av de alla (enligt mig) . Hennes blogg handlar om hennes galna vardag, kläder, tokigheter och pepptips. Det bästa med henne och hennes blogg är att hon alltid är så framåt och uppdaterar minst tre gånger om dagen. Pepptipsen är också sjukt grymma! http://keela.se  - Galet söt , eller hur?

  

Caty

Caty är också en sjukt söt och galen tjej som nästan alltid har nått på gång. Hennes blogg handlar b.la om kläder, stil, hennes hund, hiphop, inspiration, bakning och musik. Även mer. Tycker ni ska kolla in hennes blogg som är minst lika grym som de andras! http://caty.nu 


EpicFaiil 

Sveriges största mest underhållande emo/scene blogg. Där kan du läsa hennes liv som bisexuell. Hon ordnar skojiga tävlingar, berättar om sin grymma stil, och massor mer :) http://epicfaiil.se 


Hofh 

En blogg som där definitivt inte kommer vara massor av bantningstips o sånt skit. Hon gillar inte sånt så där kommer vara mycket om hur man kan må bra utan att behöva banta och göra massor av saker man inte mår bra av. http://hofh.se 


KandyLandy 

Någon av världens härligaste tjej! Lägger ofta ut tips, stil, och massa trams. Läser man hennes blogg har man aldrig tråkigt! http://kandylandy.se 


Skulle varit sjukt skoj om ni kollade in dem! Det är säkert nån av dom ni fastnar för.

   

Här kan du gå in och följa dessa sötnosar på bloglovin


http://www.bloglovin.com/en/blog/267591/keela - keela / Michaela

http://www.bloglovin.com/en/blog/1530183/kandylandy - Kandylandy / Vira

http://www.bloglovin.com/en/blog/3493027/epicfaiil-sveriges-storsta-scene-core Epicfaiil / Moa

http://www.bloglovin.com/en/blog/2609532/hofh-underlig-och-superfinurlig-blogg Hofh / Johanna

Nu tycker jag ni alla ska ta er tid att kolla dessa fina och jätte söta bloggar !

Av klara martinsson - 5 mars 2012 18:03

Precis badat... Fattar inte själv varför jag badar hatar det jätte mycke. Men frös liksom jätte mycke kunde knappt stå så gjorde ett bad som blev sjukt äckligt på nått sätt nån konstig o äcklig värme så gick ner och ät middag i stället och nu sitter jag här me mitt hår som droppar som fan...Men ah skolan idag var helt grym NOT men på NO:n skulle vi typ ta på en sån 'boll' med statisk elektricitet sen sulle vi hålla varandra o handen o typ så sen skulle nån nudda den sista så fick typ alla varsin stöt. Samma princip som att göra 'stöten' på studsmattan. Måndag betyder även  hem o konsumentkunskap o vi gjorde pasta med köttfärsås, inte så gott men det gick och äta, hade inget att skylla på utom mej själv ^^

Men nu ska jag hålla mej vid datorn och sedan kolla på familjen anorlunda, men är på nått konstigthumör så venne när jag bloggar igen.

      3 ego pic och dagens outfitt

Av klara martinsson - 4 mars 2012 20:25

Hallo små finisar !

Frågestunden pågår ett tag till så ställ frågor.

Men kom hem runt 11 imorse och det var ett redigt roligt läger som jag absolut vill göra om. Å bilderna från polen äch skit samma inga intresanta, så de blir bilder från denna helgen så fort dom har uppdaterats på facebook. Sitter o gäspar så sjukt mycke just nu och fryser fast jag har 3 par byxor om inte 4. Men ja bilder o mer kommer så småning om :)

Nu ska jag hoppa in i duchen och sedan kolla äkta männiksor.

- Puss hej !

  GAAH SÅ SNYGGINGAR !

Av klara martinsson - 2 mars 2012 16:04

  Ja ni vet hur det går till, ni frågar - jag svarar.

Ni kan fråga precis vad som helst, och jag svarar på ALLT det finns undantag om de e omoget o oseriöst på en hög nivå. Eller oseriösa frågor får ni me ställa men man märker när de ballar ur.

Nu kör vi, fråga precis vad som och jag svarar när jag har tiden !

Av klara martinsson - 2 mars 2012 14:30

Tjena finisar.

Packade inget igår för mamma gjorde ingen packlista ^^ men nu har jag fått den så måste verkligen sätta igång. Sen ska vi gå och handla sen hämtar Hannahs mamma upp oss sen åker vi ! , Wiio. Tror inte det blir nån bloggning...

Men ja som sagt ska ut i en stuga en bit ifrån lomma och där ska jag och några andra sova över helgen. Så taggad ! O det bästa med allt sånthär är att jag får typ åka vart som för pappa känner typ alla där eller ah alla äldre o han åkte mycke på sånt när han var mindre o har samma intresse ! Wow nu bablar jag bort tiden jag har på mej. Kanske hörs innan jag sticker annars ha det toppen tills vi ses !

Skolan idag var faktiskt helt okej, svenskan var ballst, vikarie... Ja kaouz me min klass.

  Wtf så söt ?!, ne men har 23 grader här. Gud hörde nog min önskining om sommar o de tar jag så sött att jag går runt i mjukis me typ underställs byxor under (y)

Av klara martinsson - 1 mars 2012 20:32

 

Wiihooo taggar sommaren ! Massa snygga kläder, bikinis, brillor, skor vill just nu bara få allt jag pekar på :3 ÅÅH ! Påskloveet kommer bli kanon bra o helgen. så glad jag är, hah. Men har inte packat än... Så dåligt men nu ska jag ta tag i de sedan duscha så hörs vi imorgon ! Antingen på morgonen i skolan eller efter skolan !

Puss o hej !

Av klara martinsson - 1 mars 2012 19:02

Tack Filippa, hennes blogg hittar ni där ---> http://fffilippaslife.bloggplatsen.se/

Okej wow jag har inte packat än, förvånad ? inte det minsta. Mamma för helt enkelt göra en packningslista till mej o så. Sen ska jag göra upp me Malin om vad vi ska äta o allt sånt o hur vi tar oss dit ! Ska föröska komma igång med det nu, bloggar senare när jag har tid !

- Vill ha sommar !

  åh så galet snygga kläder med !

Presentation


Jag heter Klara Martinsson och lever ett galet liv i Svedala med mina vänner och min familj. Här får ni läsa om mina dagar tråkiga som roliga. Hoppas ni stannar :)

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards