klaramartinsson

Alla inlägg under april 2012

Av klara martinsson - 21 april 2012 00:01

Har precis kommit hem från en mysig och rolig kväll med Hanna och Filippa. Satt o va social me Hannas kompisar på viber o sådär snyggt. Sen kollade vi på en film som jag inte minns namnet på men handlade typ om två killar som var bästavänner o glidit isär. Den ena var gift, hade 3 barn, skötte jobbet bra och så. Och den andra rena motsattsen. Och dom önskade sig att byta kropp eller liv ja typ. Den andras själ i den andras kropp om ni fattar. Och det slog in så fick man se hur de var ganska kul o kaous. Sen ja gick de ut på de och att dom skulle byta tillbaks. Rekomenderar faktisk, hahah omg måste kolla upp namnet. Men jaja. Orkade inte en hel benny & jerrys, hmm... Undra varför. Men det är de som skätt ikväll nu ska jag hålla mig uppe ett tag till, sedan gå och lägga mig om min mage tillåter det o inte dar kål på mig.

         

I have funny

Av klara martinsson - 20 april 2012 17:00

Hejsan grabbar jag bloggar igen. Orkar inte städa, men jag vet att jag måste. Tar det imorgon eller ikväll om jag blir på sånt humör städ humör. Kommer aldrig att hända men jaja. Sitter och väntar på Filippa allt blev lite ändrat, så Hanna kommer om en timme, sen handlar vi glass o sånt hyr en bra film o drar hem till Filippa. Nice ju. Min söta mamma har bakat kladdkaks muffins mums vad gott så sitter o tuggar på en sån just nu. HAHA kommer bli fet... Dagens ilandsproblem.

Men ska faktiskt fixa mig nu, har varit duktig och plattat håret o misslyckades så ska göra om de, kan se framför mig hur slitet o tråkigt mitt hår kommer vara om ett halv år/år. Jag använder onödigt mycke , täcken.... Usch så dryg jag är har egentligen inget vättigt att berätta, skriva eller någo. Men här är nåna söta bildeeer jao.


             


Seeeeexigt att jag bjuder på bilder med, nej men nu kom Filippa, varsågod för mitt onödiga inlägg

Av klara martinsson - 20 april 2012 14:47

Heysan.

Bloggade inte mer igår nä... Men gick och la mig efter jag bloggat sov nån timme sen kom pappa o sa att vi skulle äta men åt typ inget min hals dog sönder. Sen satt jag o kolla tv, pluggade, hade förhör och sånt sen gick jag o la mig... Sen imorseee var jag sjukt hungrig, konstigt ^^. Så mamma fick tvinga i mig sån äcklig yougurt annars hade jag typ svimmat... Sen gick jag mot skolan, var där runt halv 9, bara en halvtimme sen. Vi hade so sen slutade vi, matte, engelska vi kollade på den filmen This is England sen hade vi No där vi blev klar med ficklampan, sen lunch tomatsoppa?, seeen svenska där vi kolla klart filmen o sen tyska sen fick jag gå hem. Dog minst 3 gånger underdagen av ont i magen... Var nära på att ge upp o gå hem. Men då hade jag inte fått träffa Filippa och Hanna som jag ska göra om typ 2 timmar. NICE NICE NICE, taggaaaa lite vaaah. Nej nu ska jag ta tag i mig själv och städa mitt smuttsiga rum och sånt trevligt. Ni får ha de så hööörs vi kanske senare beror på. Annars imorgon.

     

Killar som kan räkna vet att inte sex kommer först.

Av klara martinsson - 19 april 2012 17:53

Som e baws har jag fått in 3 inlägg på en dag. 

Kom nyss hem från sjukhuset, dom tog prover, vi satt och pratade och massa sånt. Mitt huvud gör fortfarande sjukt ont men det höller på att utredas vad det är för något fel. Hoppas de fixar sig efter snart 14 år... Men nog om de. Skolan funkade väll hyffsat. Efter jag bloggat sist så hade vi ja NO, sen Engelska där vi satt och kollade film för vi hade vikarie. Sen So där dom diskuterade någonting stack efter halva passet. Sen mentorstid som jag glömde ta med imorse, och sen elevensval. Direkt hem byta om, sjukhuset, sen nu har vi hämtat min syster och så ska snart käka sen ska jag no vila pga min huvudvärk eller så håller jag mig uppe. Aja what ever. Men vi hörs imorgon eller senare, ha de gött.

     

Mihihih jag har kul....

Av klara martinsson - 19 april 2012 08:49

Hej finisar. Sitter i skolan just nu på en bänk utanför L3 och väntar på att NO:n ska börja. Dom andra har idrott och slutar snart tror jag. Har även värdens huvudvärk borde egentligen ligga hemma i min säng just nu. Men försöker. Vaknade inte med huvudvärk utan riktigt ont i magen sen kom huvudvärken fick så pass ont att jag började grina. Det behövs mycke till de... Men skit samma ska i alla fall föröska. Kommer gå kaous men ja. Sen vid halv 12 ska jag ändå till kuratorn där är de ju ganska tyst o lugnt. Sen sjukhuset efter skolan... Ja kaous men jaja. Nu kommer Filippa ska snacka me henne tills NO:n börjar så vi synes och höres haaj


Av klara martinsson - 19 april 2012 08:30

 

- Skolan, idrott, no, engelska, so, lunch, svenska, elevensval tror jag min dag ser ut. Senså där imellan ska jag få in en träff med kuratorn.

- Städa rummet, kanske träffa nån kulig kompis.

- Käka

- duscha

- Fixa mig

- Sova

Ungefär så kommer min tråkiga dag se ut...


Omg Picnik.com stänger ner idag, pallar inte alls oma, kommer inte överleva. Jaja nu ska jag sluta dampa. Men vi synes när jag är hemma från skulan.

Av klara martinsson - 18 april 2012 19:46

Dag 30 - En låt jag gillar


Hmm asså jag gillar myckeeet musik men just nu som jag lyssnar på mest är


Axel Algmark - Kyss mig.

Sååå himla skön låt asså.


Men från de till nått annat, jag har glömt bort att blogga innan idag, har hängt med Nellie och Felicia hela dagen. Men nu ska jag duscha var nyss och spelade basket. Sen musik och datorn står på schemat o plugga biologi. Sen ska vi ha massor med vikarier imorgon, hade 3 styycken vikarier idag kaous blev det. Sen imorgon ska vi ha minst 2... Så får se om mitt huvud pallar allt kaous. Men nu ska jag duscha och fixa till mig, så synes vi imorgon.

Ha det gött haaj

Av klara martinsson - 17 april 2012 20:24

Dag 29 - Hur min kontakt till familjen är

Asså den är väll bra, jag kan snacka med alla i min familj om det mesta. Jag väljer att inte berätta allting själv. Min mamma och pappa förstår ju en del, och vissa saker har jag min systser till men det är väldigt sällan. Burkar inte snacka med mamma och pappa mer heller men ja. Sen mina småsyskon och jag bråkar ju ibland eller mest jag och Elsa. Men det händer att det även är med Astrid och Idun. Sen jag och min stora syster bråkar en hel del men ganskaa ofta sams... Inte alltid. Men ja. Sen pappa jobbar för det mesta, vi ses bara vid halv 10 - 10 på kvällen och när vi käkar för jag sitter upp på mitt rum eller är med kompisar till dess och han nattar syskonen och så. Min mamma ungefär samma sak men hon slutar lite tidigare och så men vi snackar sådär ja ofta. Och på morgonen skötter alla sitt eget typ mamma hjälper dom små pappa väcker oss sedan drar till jobbet och så. Men det funkar helt okej. Helgerna gör oftast alla olika. Mamma och pappa inklusive Idun och Astrid är ganska ofta i skogen, annars kolenien eller städar. Sen jag är med kompisar, sover borta, åker till stan eller läger. Elsa är mest med kompisar eller på sitt rum och ibland skogen och sånt. Sofia är med kompisar, hemma, stan och så. Så på helgerna ses vi mest vid middagen, ibland lunch. Men det är inte särskilt ofta alla äter hemma heller. Mina syskon gillar att sova hos mormor och vara där så där är dom en del med. Men sen har vi ju semestrar och då är vi liksom en ända stor familj. Då är det ju en del bråk men inga större som varar, och vi har kul tillsammans (oftast) Vi alla har ju olika intreeesen. Eller ja jag och Sofia har ju inte samma som Idun och Astrid och så, Elsa har nått där i mellan och mamma och pappa gör olikka typ.

Så fungerar det här.


Men såhär har jag sett ut idag.

 

Höga jeans - systers kompis

Linne - Ullared

Kofta - Usa


Oma, min ring gick i sönder </3 Fml.

Men kja vi synes och höres imorgon.

Hare haaaaj

Presentation


Jag heter Klara Martinsson och lever ett galet liv i Svedala med mina vänner och min familj. Här får ni läsa om mina dagar tråkiga som roliga. Hoppas ni stannar :)

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards