klaramartinsson

Alla inlägg under februari 2012

Av klara martinsson - 11 februari 2012 18:16

Heysan små sötnosar...

Blev ingenting idag ? Allt blev kaous o vi kom inte iväg. Men har förfärlig huvudvärk säkert feber... Men de förhindrar inte min morgondag ? , eller. Får se hur jag mår imorgon, nu är min syster på hockymatch i stockolmh FUSK ! Men min andra syster fyller snart 7/8 ?  så mormor och morfar är här och vi ska äta middag och tare lungt en stund tror jag. Satt nyss och fyllde i nån Sifo sak as lång ankät -.- Men jaa nu va de klart väntar bara en biobiljett. Lax och ris serveras på talriken idag, o godis o snaks efter o nån tårta ? Bloggar mer ikväll hejdå  

Av klara martinsson - 11 februari 2012 12:17

jag har inte kommit iväg än... Vi har bestömt oss i alla fall, vi ska till Lund och flumma ! Lät bli o ringa Filippa spam smsade henne i stället ! HAr fått i mej lite kebab pizza eller ja en halv bit men ändå...  Har duschat håret, snackat me massa folk. Bytat om 10000 gånger ska byta om lite till ! Sen när Filippa passat sina skyskon måste vi iväg... Vi siktar mot tåget 13:37... Slår vad om att vi inte hinner ! Sen tar vi nog en fik i lund och kollar i affärer ?

Låter som en bra plan, nu ska jag röja upp på mitt rum ska ha gäster ikväll ;ee

     

Av klara martinsson - 11 februari 2012 09:43

Tjenare mannen !


Varför jag e vaken nu undrar jag med, men pappa kom och väckte mej innan 9 i morse o sa att jag inte skulle träna, smilet inom mej e obeskrivligt ! men om jag skulle ha pengar var jag tvungen att gå ner. Så gjorde de o fick buss kort och pengar o nu kan jag inte alls somna om ? Natten var sjukt seg dog så trött jag var somnade nog innan 12 ;$ men vaknade innan pappa kom upp så typ vid 7. Ska nog ringa o förstöra Filippas morgon eller nått beror på hur hemsk jag e... Eller så får hon vakna själv ? Får fundera !

         

Av klara martinsson - 10 februari 2012 23:55

         


Fler kommer, asså när jag kolla efter dessa bilder så insåg jag ändå vad andra hade för drömar och vad dom skulle göra innan dom dog. Många av andras drömar har jag redan gjort o många av mina har nog dom redan gjort ! Tillsammans har vi alla gjort allt !

WIO

Av klara martinsson - 10 februari 2012 20:15

Hejsan


Är sjukt trött i hela kroppen och i huvudet, kom en timme sent till skolan idag och hade tappat rösten. underbart. Men den kom tillbax in på andra lektionen, men får ändå inte prata pga jag har ju ett sår i läppeen som rivs upp eller så ja... Tror jag dör. Asså orkade inte ens äta innan så sjukt trött i armen o ansträngande att ta tag i pizza biten ta upp den till munen och sedan tugga... Orkar inte ! Men Kebab pizza ♥ Har träffat Filippa idag, o vi träffade Alex en stund och Dolski kom. Sen tog vi oss hem och nu stack hon kanske för 3 timmar sen ? Ska faktiskt fortsätta med mitt svenska arbete nu när jag har lung och ro ! Jaa min lilla syster som e 10 ? eller kanske 11 jag vet inte åkte till stocholm innan idag, hon stannar där under helgen och så ! Min andra syster hon som är 15 åkte nog till åhus och stannar där över helgen. Lung och ro asså ! Ska läsa igenom So:n en gång till med så jag kommer få nått högre än F på provet. Nu blir det att snacka med pappa om helgen och såm, o be han hämta ut min telefon ! ♥ Hoppas inte allt pajas denna gången med !

   

Av klara martinsson - 9 februari 2012 21:48

Rubriken säger.


Cajsa var här en stund innan kanske 20 minuter vi kollade efter en gamal tidning usch vi hittade den, det var en kväll vi inte hade nått o göra eller vi började vid 8 på morgonen och slutade 4 på natten o suttit o gjort en sån hela dagen ! Vi kollade igenom den nu och gud som vi skrattade ;')


Men uppdaterar imorgon efter skolan , ska fixa planer för helgen godnatt babes !

Av klara martinsson - 9 februari 2012 17:38

Sorry att jag inte bloggat förnst nu men vi kör på ett långt inlägg i stället !


Okej igår vid 6 tiden körde pappa mej till branstationen och vi åkte iväg till Malmö och åkte skridksor,  vi han inte sålänge. Men skul ändå fast as många hocky killar som sköt as hårda skott trode jag skulle D Ö ! På kvällen dog jag hur kalt det var ://

Men idag i skolan kom jag typ sent o vi hade idrott, sen No som stor del bara va o sitta o kolla på alla som redovisade, fuck ska redovisa imorgon ;33, sen rast o då jävlar blev det snöbolls krig -.- Asså dog hur kallt det var.... Gud ska hämns imorgon ! Sen har dagen gått me massa snö o skolan. Nu sitter jag på mitt rum o e sugen på nått me socker ;33, wow som vanlig.


Nu ska jag snacka skype me Erik, Linus och Anton !, hejdå.

       

Av klara martinsson - 8 februari 2012 12:10

Mår ingen vidare, ska fortsätta ligga i min säng o va sjuk en stund till, mår inte alls bra. Sen får jag ner o ta nått och äta.

Sen senare blir det att åka in till Malmö och åka skridskor ! HISS !

Venneh om jag orkar ta mej till skolan, men lille Filippa sitter o tjatar på mej så får nog ta o göra det senare.

Asså mitt face e helt förstört !, min läpp e 7000 gånger större pga mitt sår på insidan av läppen, min näsaa gör ont o e ful mitt ögonbryn eller ja där e jätte stort o en hel sån sak som gör skit ont där :(( Mååste fixa de !

HAAHHA asså hade sjukaste men mysigaste drömmen i natt, vi behöver inte gå in på detaljer men mys ju !

  SAKNAR MIN MOBIL :'(

Presentation


Jag heter Klara Martinsson och lever ett galet liv i Svedala med mina vänner och min familj. Här får ni läsa om mina dagar tråkiga som roliga. Hoppas ni stannar :)

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards