klaramartinsson

Alla inlägg under februari 2012

Av klara martinsson - 26 februari 2012 13:18

Tjenare !

Hemma nu !, ska be pappa om bilder o så sen blire bildbomb :333

Just nu snackar jag skype me älskade lille malin o hennes kompisar ?!

Yeeah måste duscha nu, brb !

Tebax, nu ska jag dryga sen skriver jag :D

       

Av klara martinsson - 24 februari 2012 18:47

Tjena finisar

mina söta vänner gästbloggade ju, wie.

Men imorgon åker vi hem o då ska jag blogga som bara den o massor med bilder :) har lärt mej att åka snowboard mycket bättre. O skidor är som de är helt okej asså ! Men lyckades få glassplitter i handen o glömma ena vanten hemma så åkte inget idag. Polen e jätte mysigt o så men skidställena e ingen vidare så vi åkte till granlandet o kollade där. Nu ska jag hoppa in i duschen o sen ska vi ut och äta troligtvis på dommino för de har varit den bästa resturangen hitintills o så. Kyssen ! så hörs vi :)

Av klara martinsson - 22 februari 2012 10:47

Klara bad mig gästblogga varför vet jag inte antar att hon skulle nånstans. 

Jag heter iallafall Stina och är 14 år fyller 15 i sommar. Bor i en liten stad i Norrbotten som heter Haparanda. Själv sitter jag hemma och är sjuk. Bor varannan vecka hos min mamma och varannan hos pappa har bott så i ungefär 5 år snart. Jag har skypat med klara några gånger och hon är en galet fin tjej. Vill träffa henne nångång.

Aija slänger in en bild på mig och sen får ni vänta tills klara kommer och bloggar! Tänkte ladda upp en bild på mig men det går inte varför vet jag inte...





Av klara martinsson - 21 februari 2012 20:07

Hejsan Hejsan! 
Klara bad mig att gästblogga eftersom att hon skulle någonstans, haha har ingen aning vart! Men iallafall, jag är inte super bra på att blogga, men ska försöka!


Jag heter då Jonna Hallikainen Johansson och fyllde nyss 14. Jag bor i en tråkig liten håla i Västra Götaland som heter Lidköping. Jag bor just nu i en liten by 1.5 mil utanför staden.. Jag bor med min pappa, lillebror och katt! Min mamma lämnade mig när jag var 1½ år, men jag tycker inte att vi ska gå in på de just nu!


Hm, jaa. Strax ska jag gå och äta kvällsmat, var sjuk idag så jag har inte vart i skolan. Imorgon vet jag inte hur de blir! ;)
Men jag slängr in en bild på mig, sen får ni ha de så bra och vänta på att Klara kommer hem o kan blogga lite bättre, och lite mer än jag!


   
  Inte världens bästa bild, men ah .. haha! :) 





/ Jonna' 

Av klara martinsson - 20 februari 2012 22:53

Tjenare

dom som skulle gästblogga dom senaste två dagarna har nog glömt det så slänger in ett inlägg. Det är sjukt mycke snö och snöar mycke... O att åka skidor går sådär just nu men ah kom vilse idag 1,5 kilometer ut i skogen kom vi o sen vart de uppförsbacke tillbaks så vi gick -.- trillade sjukt mycke efter de för backen var sjuktbrant... Maten är väl helt okej fast inte den i början usch. Äter typ bara pommes o pizza, fast kom på att jag ska bli vegitarian så de får jag försöka med nu har testat men failat... Nu ska jag byta om o borsta tänderna för dom små liven brevid vaknar vid 7 o väker oss, o föresten hittade vi sjuktsnygga nagellack för typ 16 spänn, som ah typ kostar 100 i Sverige. Men i alla fall när vi e hemma kommer massor av bilder !

Godnatt ! 

Av klara martinsson - 18 februari 2012 20:19

nu har vi kommit fram, vi åkte vid fyra igår och var frame i tyskland vid halv 10. Sen idag åkte vi vid halv 9 o kom fram för en halvtimme sedan. Som det ser ut kommer jag kunna blogga lite från mobilen då och då :') huset är mysigt oh typ som en lägenhet så man gör mat och sånt själv. Fast nu ska vi hoppa in i bilen o käka pizza... Ja usch typ har bara ätit snabbmat idag som hamburgare o nu pizza men ja ska ju åka skidor o röra mej hela veckan :) nu kommer hela familjen , nu måste vi åka

hoppas ni har det bra i Sverige :)

(kan inte ladda upp bilder)

Av klara martinsson - 18 februari 2012 09:11

Hejj bloggen, 

Jag skulle gästbloggat igår,

men det slutade med att jag var i Gränna hela dagen.

Lilla klariish är i Polen nu,

Kommer sakna min lilla älskliing, 

Nu ska till Gränna o kolla på bandy,

hihi, pusshej!<3

 

Gud som haver flickor kär, 
se så stygga pojkar är, 
vart jag än i sängen vänder, 
är dom där med sina händer, 
Om dom dina trosor tar, 
har du ingen oskuld kvar.  



//MelindaahGustavsson!

http://strongerthanu.devote.se

Av klara martinsson - 17 februari 2012 15:11

Pappa hade bokat fel båt så hälften av dom som ska med är nog redan på båten, och nu ska vi åka ! Kanske mobilbloggar nån gång vi får se annars så gästbloggar nåna av mina fina vänner vissa dagar !

Söndag är jag tillbaks !

Jaaa nu bär Andersson & Martinsson av te Polen !

 

Presentation


Jag heter Klara Martinsson och lever ett galet liv i Svedala med mina vänner och min familj. Här får ni läsa om mina dagar tråkiga som roliga. Hoppas ni stannar :)

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards